Sidor

måndag 30 maj 2016

Ett intensivt år!

När nu skolan är avslutad för våren så känner jag att jag behöver varva ner. Det har minst sagt varit ett intensivt år både privat och med förlaget och författandet. 

Men jag är fortfarande uppe i varv, den inre stressen har inte riktigt gett med sig ännu även om jag vet att jag kan slappna av. Någorlunda i alla fall. :-P 

Vi har en ny författare på förlaget, Gabriella Kjeilen! Jättekul! 
Det är ju något som vi har pratat om länge att ta in henne och nu hade vi möjlighet till det. Tycker att vi alla tre kompletterar varandra bra, alla har sina styrkor och svagheter och tillsammans blir det kanon! 

Just nu är det fullt upp med e-böckerna. Sitter med Tjurnatten och ska konvertera den för tillfället. Stort tack till Elin på Undrentide som var min tålmodiga lärare och visade hur man skulle göra själv. :-) 
Guld värt! 

Så det kommer att ploppa upp  lite e-böcker till och från under sommaren från oss här. :-) 

Sen har jag börjat på fjärde delen ur själarnas öden. Igen! ja jag vet! 
Men nu känns det bra, på riktigt! Insåg när jag började skriva denna versionen att det är så här som det måste gå till. Det jag skrivit innan var inte riktigt i linje med karaktärer eller handling. Tack till Helena Andersson som fick upp mina ögon när jag hade snöat in för mycket på den gamla handlingen. 

Och Mirele Dangin är snart klar! :-) Och nu har jag fått kartan i sin helhet! :-) 
Har inte haft tid att skriva så mycket att jag nu nästan sprängs av alla historier som vill ut. Kanske därför som jag fortfarande är stressad. Jag måste skriv av mig helt enkelt! 

Nåja, här kommer i alla fall kartan som Charlotta Bävholm gjort åt mig. :-) 

Hoppas ni får en bra vecka! 


1 kommentar: