Sidor

torsdag 1 oktober 2015

Fullt upp, hinner knappt tänka.

Hej! 

Ni kanske undrar var jag har tagit vägen, jag har inte totalt försvunnit, bara lite. Jag har ju nämligen börjat studera i augusti och påbörjat en praktik uppe på det. Samtidigt som förlaget fortsätter att rulla på som vanligt. Två böcker ska ges ut nu i höst. Så svar ja. Jag håller på att bli lite smått galen! 

Jag minns hur det var innan, när man fortfarande kunde svara i telefon, skicka meningslösa sms fram och tillbaka till vänner, träffas och fika, mysa med min sambo och svara på mail, blogga och uppdatera facebook. De flesta i min närhet har förståelse för tidsbristen jag upplever just nu men jag vill ju, men kan inte fokusera på något annat än jobb, plugg och förlaget. Sen var det där med att redigera också..... 

För att vara en person som inte hanterar stress speciellt bra, tycker jag att det går fint. Kanske för att jag vet att det bara är under begränsad tid. Bara tills praktiken är slut om två veckor kommer det ju genast att lugna ner sig. 
Vi säger så iallafall....... 

Men jag har läst, den enda tid jag har haft för mig själv. Kommer att skriva recensioner längre fram. Hinner tyvärr inte nu. 

Men jag såg till att besöka bokmässan åtminstone. Även om det bara var en snabbvisit så kom jag hem med lite fynd och alldeles glad över trevliga möten. 

Dessa böcker köpte jag och ser väldigt mycket framemot att läsa allihop! 
Nehe, nu ska jag fortsätta läsa om kroppens temperatur, sår och sårläkning. 
Inte lika kul som fantasy men kan vara intressant. 


2 kommentarer:

  1. Nordiska Väsen använder jag som en del av resurs inför min kommande bok Undergång. Mycket bra bok fullt av intressanta väsen. :)

    SvaraRadera
  2. Underbara färger du har på bloggen! ;)

    SvaraRadera