Sidor

lördag 21 juni 2014

Midsommar!


Jag tillhör faktiskt den lilla skaran som inte ligger utslagen såhär dagen efter. ;-)
Igår var en trevlig dag och kväll hos min sambos bror med familj men det blev en relativt tidig kväll för oss ändå. Var hemma igen runt midnatt och kröp genast ner i den varma sängen alldeles stelfrusna. Var inget varmt och milt sommarnatts väder igår inte :-S


I övrigt är jag inne i en fas där jag bara skriver, och när jag inte skriver så tänker på jag på manuset hela tiden. Det är bok fem i serien jag håller på med nu och har kommit halvvägs.
Det är en underbar känsla men samtidigt krävande, för man kan inte göra något annat förutom att skriva. Jag har knappt varit kontaktbar den senaste veckan och jag ber om ursäkt till släkt och vänner om jag inte haft tid för er! <3

Senaste gången jag blev så här besatt var när jag började skriva på Ödesgudinnans Val. Härligt att det kan komma tillbaka men som sagt, hade önskat att det fanns fler timmar på ett dygn. Mina händer skriver inte lika fort som huvudet och någon form av telepatisk manick kopplad till datorn, kanske hade varit på sin plats. Någon som jobbar på det?

Men nu är vi precis hemkomna från lunch hos svärmor, min mamma gjorde oss sällskap med och är så mätt nu att jag bara ska slappa. ;-) Och läsa kapitel 4 jag fått tillbaka från Astrid, hon korrekturläser ju och redigerar Månfolkets Land så att den är i tipp topp skick till utgivningen i September! :-) 

Avslutar med lite midsommar bilder! 

Kram 

 Midsommardagen, lunch och tårta med svärmödrarna. <32 kommentarer:

  1. Hade också haft behov av en sådan manick. Det hade gjort allt så mycket smidigare! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Hade varit alldeles förträffligt :-)

      Radera