Sidor

söndag 22 juni 2014

Sommarserier!


Idag är det dags för ett nytt avsnitt av Ghost adventures för oss.
Tycker att det har varit lite dåligt med avsnitt denna säsong och dom har haft uppehåll i flera veckor i sträck. Och bara sänt nya avsnitt varannan vecka ett tag. Dessutom har den här säsongen visat sig vara en enda stor besvikelse.
Ja, det finns avsnitt som är bra och de som är mindre bra. Vissa är fantastiska och andra skrämmer sk*ten ur en, rent ut sagt.

Men när det är avsnitt efter avsnitt med samma sak och ingenting händer. Det har varit en del testande av ny utrustning också. Som kanske inte alltid fungerat som det ska. MEN..... kan man inte testa utrustningen utanför programmet istället för att tvinga oss tittare att se på avsnitt där inget händer. Bästa säsongerna har varit 5 - 7, så har du inte sett denna serie, kika på dom till en början.
Detta är ju såklart riktat åt er som gillar andar, hemsökta platser och läskiga spöken överlag. Avsnitten brukar vara bra, därför kan man ha överseende med programledarens dramatiska gester och uttalanden.
Ge den en chans och öppna upp ditt sinne för ett liv efter döden. ;-) 


Hittade en halvskum men underhållande trailer med. ;-)
I Sverige går serien på tv4 Fakta. 


________________________________________________________________

Den andra serien vi ska kika på idag är Falling Skies och jag har lite blandade känslor. Säsongerna går endast en gång om året, under sommaren. Jag hinner ju glömma vad som har hänt. :-P Men detta är iallafall en scifi serie om vad som händer om utomjordingar tar över vår värld. En motståndsrörelse bildas och kämpar emot. Serien är skriven av Robert Rodat och regisserad av Steven Spielberg. 

Och nu är det alltså dags för en ny säsong. :-)
Hoppas att denna säsong bjuder på överraskningar vi inte kan räkna ut på förhand och att något oväntat händer. Ser ändå framemot att följa serien i sommar, har blivit lite av vår sommarserie vi slappar till på kvällarna under semestern. Myspys! 


Bild och trailer följer nedan! :-)
2 kommentarer:

 1. Hmm, den andra på listan skulle nog kunna vara något för mig. Är inget fan av spökhistorier så den första ska jag nog strunta i, haha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nej det är inte för alla! Vi är lite spök-junkies och kollar på alla såna serier. :-P

   Men Falling Skies tycker jag att du ska ge en chans. :-)

   Radera