Sidor

söndag 29 december 2013

Ge mig flyyyyyt!

Ja nu ligger det till såhär att jag har gett mig f*n på att jag ska avsluta tredje delen!
Den har fått vänta alldeles för länge med all stress kring släppet av första boken, försäljning och sedan julhetsen. Så nu när jag har några dagar av lugn och ro så tänkte jag att åh så härligt. Äntligen ska jag få bekanta mig med mina karaktärer igen och jag ska skriva färdigt den scen som jag har haft dom hängandes i på tok för länge.

Inspirationen har inte varit ett problem för den har hela tiden pockat på min uppmärksamhet och velat att jag ska sätta mig ner och skriva och vad händer när jag väl gör det?! 

Absolut ingenting! Hjärnan blir tom...... tack för den! 

Så istället har jag nu suttit hela dagen och tvingat fram sidor vilket jag avskyr att göra men det är ju ett nödvändigt ont ibland för att få igång maskineriet däruppe. :-P 

Hoppas och önskar innerligt att inspirationen är snällare mot mig imorgon och att flytet hittar tillbaka till mig för idag är jag sur........sur, sur, sur......som en femåring jag vet! Men det är väl tillåtet ibland? 


4 kommentarer:

 1. åh, det där känner jag igen mig i allt för väl. Vet exakt vad jag som ska hända i slutet av boken jag skriver nu men trots det blir jag inte färdig för när jag väl har en heldag att skriva så är det alldeles tomt. Hmm ... Hoppas det blir bättre när jag gått ut kursen jag går. Då har jag förhoppningsvis lite mer tid åt den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt och höra att det inte bara är jag då :-P
   Tror att man kommer in i den igen när man suttit ner ett par gånger och får in vanan igen. :)

   Radera
 2. Det fixar sig nog nästa år haha! Själv har jag en ondsint man att ta ihjäl, kan inte bestämma mig för hur... Eller om jag ska lämna det lite öppet för ev kommande delar. Låta honom försvinna i skuggorna bara typ... Men tänkte inte att denna bok ska bli en serie! Lycka till båda två!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det där är klurigt, om man tar död på den onde så vem ska då vara den som ställer till problem? jag ska själv ta död på en ond jäkel i slutet av denna och trots att han är ondskefullare än något så är det ändå lite ledsamt. Kommer sakna honom på något sätt. :-P Men har lagt upp det så att det finns fler som är villiga att ta hans plats så serien kan fortsätta. :) Fortsätt du och skriv även om du inte tänkt en serie så är det bara och fortsätta om man fortfarande blir inspirerad av böckerna och har mer att berätta. :)

   Radera