Sidor

söndag 17 november 2013

Drömmar om jul och böcker.

Hej kära lilla blogg!
Är rädd för att jag ska glömma bort dig bland allt som finns att göra nu och som måste göras. Men ska göra mitt bästa att hinna uppdatera så ofta som jag kan.

Nu är det snart dags för att släppa redigering och annat småpill och fokusera på att nå ut med min bok till läsare. Vilket jag tycker är den svåraste biten. Men jag ska göra så gott jag kan. När det gäller förlaget så står vi fortfarande i limbo om vi får lov att registrera det eller om det ska ligga som hobbyföretag. Inväntar ivrigt fredag då vi får svar på denna fråga förhoppningsvis.

Vad händer annars i mitt liv? Jo boken tar upp mycket tid men jag älskar det, vilket gör mig mer beslutsam om att få detta att funka så att jag i framtiden kan ge ut andra författare med. Måste vara världens bästa jobb att hålla på med detta varje dag! <3

Nog om boken nu, vårt tillskott i familjen verkar trivas bra, men hon hatar hunden. Som tur är så är hunden inte här på heltid men hon ska ändå attackera henne varje hon är här. tyvärr så har hon lyckats dra med sig den andra katten i sina attacker och det gäller att vara beredd på att fånga upp en ursinnig katt i farten innan den sitter i röven på hunden. :-S Nåja det blir nog bättre tror jag, vägrar tro något annat. :-)

Julen är snart här och jag vill julpynta redan nu! är på tok för tidigt men jag önskar att det var första advent redan idag! Är barnsligt förtjust i julen och allt vad det innebär, jag är en sådan där person som får fjärilar i magen av julsånger, ögonen lyser av julklappar och går runt och småler hela julen för att det finns tomtar och glitter överallt!!

Aaah julen är härlig! Men nu ska jag gå och laga lite mat och drömma om första advent! ;-)


6 kommentarer:

 1. Hobbyföretag, vad är det? Måste verkligen sätta mig in i hur det ska funka för mig och min dotter. Nästa år vill vi starta förlag vi med. :)
  Julen ja. Bra att starta tidigt eftersom det alltid liksom fattas en vecka alldeles före jul, den bara försvinner...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hobbyföretag är ingenting egentligen, man deklarerar på sin privata deklaration vinst och sådant. Men går man med för mycket vinst så kräver skatteverket efter ett tag att man startat enskild firma. Det är enklare att på alla sätt att ha en enskild firma och jag hoppas innerligt att jag får klartecken på fredag. :) Skatteverket har väldigt bra informationsdagar om just att starta företag, det är gratis att delta och man anmäler sig via telefon eller på något av kontoret. Jag var på ett sådant möte för två månader sedan och kan varmt rekommendera det! Sen kommer jag säkert ringa ner dom ändå när jag väl startat och fråga hundra frågor om jag har gjort rätt. :-) hehe. Ja julen är efterlängtad här hemma både jag och min sambo inväntar första advent ivrigt. :) men har allvarliga funderingar på att tjuvstarta en vecka innan bara för att det är så mysigt när allt är uppe. Då får man njuta av det längre också.

   Radera
 2. Blogga, skriva, företagspyssel - ja, du får klona dig och julpyssla lite också! ;)

  Tror du har den kapaciteten, så bara kör på! Pynta lite här och där - att vänta på "rätt tid", sådant ska du överlåta till dem som tycker sådant är viktigt.

  Själv köpte jag tre röda blommor idag - de lyser upp. Japp, julstjärnor :)

  Jag ser verkligen fram emot boken!

  /ML

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hade inte varit dumt med en klon som man kunde befalla. :-) haha.
   Har redan slängt upp julgardinerna i köket och tomtarna på den ler mot mig varje gång jag går innanför tröskeln. ;-)
   Har tyvärr inte sett några julstjärnor än men ska köpa så fort jag får tag i en, du har rätt i att de lyser upp och sen är de ju så fina med. Såg att amaryllisen kommit till affärerna men väntar lite med att köpa en. :)

   Radera
 3. Ja jag vill också ha en klon! Tänk vad man skulle få mycket gjort :) Gillar också julen, i år är vi färre än vanligt då både min mamma och syster med familj firar jul i Chile. Hur firar ni?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en klon hade varit väldigt uppskattat för tillfället iafl då jag ligger med världens förkylning. :(
   Ja julen är bara så mysig! Vi ska fira hemma hos oss i år faktiskt med min mamma, min sambos mamma och hans syster m familj. Första året vi även kommer att ha hans son här på kvällen så det ska bli riktigt roligt i år. :)

   Radera