Sidor

söndag 20 oktober 2013

Bokmanus 1.....

Ja så är det, har spenderat hela helgen åt det första bokmanuset. Jösses, att det ska ta sådan tid och läsa varje ord....men det har ju hjälpt å andra sidan. Har hittat småord som behöver bytas ut och upprepningar av ord jag tagit bort, några ynka små fel har det varit kvar men knappt ett ord per kapitel. Och jag har rätt långa kapitel. Detta ska bli rätt nu, jag ger mig inte! :)
Är också väldigt roligt att läsa första manuset igen, just för att karaktärerna är så, inte annorlunda men de har kommit långt från vilka de var i ettan om man jämför med trean. och framförallt Marbas. Den karaktären har fått mig att småle genom hela ettan med ett konspiratoriskt leende. Marbas är en karaktär som presenteras i mitten av första boken, han är en demon av hög rang och har levt ett långt liv. Hans liv och värld tar en drastiskt vändning och utvecklingen han gör är pågående igenom alla tre böckerna. Även hans relation till de andra karaktärerna förändras och deras syn av honom.

Kan redan nu börja locka er med att vilja läsa den och säga att är det någon som är nyfiken och vill läsa några kapitel så säg till!
Det enda jag vill ha i gengäld är att om ni tycker att den är bra så tipsa era vänner om den och dela min blogg på facebook.

Får återgå till de sista kapitlen i manuset och noggrant läsa varje ord. haha... men snart är det klart och den ska skickas till Idus imorgon. Har skrivit under på offerten och skickade tillbaka den igår.
När nu bokmanus nr ett är klart, förhoppningsvis idag så är det dags att ta tag i företagsdelen. Den mest skrämmande delen....

Wish me luck!


2 kommentarer:

 1. Ser fram emot att få läsa heeela boken när den kommer ut!
  Har taggat dig på att svara på frågor om dina läsvanor (om du hinner läsa annat än din egen text...). Se min blogg :)
  astridahlberg.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har tagit en liten paus nu, ska kolla din blogg!
   :-) Ser framemot att läsa din också. Ska bara lugna ner sig lite med första manuset så ska lägga en beställning på din bok. :)

   Radera