Sidor

torsdag 11 juni 2015

Bokmässan andra världar och sommar!

I helgen ska vi till Ljungby för att delta på bokmässan Andra världar. Vi var med förra året och ville så klart vara med i år igen. :) 
Andra världar är en av få mässor vi kommer att delta på i år, förra året var iväg jämt kändes det som så detta året har vi bestämt oss för att åka på bara några få. 
Men det kommer att bli mer mässor 2016, det är i alla fall tanken. 

Inför mässan blir det en del packande idag, packa böcker och annat nyttigt som kan vara käckt att ha med sig. Ska bli väldigt roligt att träffa Astrid igen och alla andra författare som kommer att vara med på Andra världar. 

Men nu känns det som att sommaren äntligen har kommit. Strålande sol och 18 grader varmt här idag. Började dagen med en promenad i skogen så klart och nu tvätt. 
Planen är att skriva lite med men det känns som att jag fortfarande håller på att smälta idéer och handlingen. Får nog suga på den karamellen en liten stund till. 

Kanske ska läsa lite istället :-) 

Hoppas ni har en fin dag! 


2 kommentarer:

 1. Hej Caroline, tack för din kommentar!
  Jag är verkligen intresserad av rec-exen, speciellt nu när jag är inne i en riktig läsarfas och sommaren - bästa lästiden ever - nu är här :)

  Min adress är
  Lotta Mattsson Fröjd
  Åsgårdsvägen 19
  191 43 Sollentuna

  Kram
  Lotta
  Bokbesatt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta!
   Vad roligt! :-)
   Då skickar vi andra delarna till båda serierna till dig. Jag slänger med den senaste också, Tjurnatten som är fristående till Själarnas öden. Den kan du läsa först eller sist, det spelar ingen roll för serien i sig. :-)

   Trevlig sommar!

   Kram

   Radera