Sidor

tisdag 10 mars 2015

Tjurnatten skickad till tryckeriet :-)

Nu så! Ungefär ett år efter att jag började skriva på den är den nu inskickad till tryckeriet :-)
Känns lika overkligt varje gång men alltid lika häftigt.

Detta manus gick rätt fort att skriva och jag var klar med den redan i aug förra året. Jag beslöt mig rätt snart för att jag ville ge ut den och påbörjade redigeringen direkt.
Skickade till testläsare och till min fantastiska redigerare Astrid Ahlberg. Det är en lång process som varit pågående som sagt i ett år men nu kan jag inget göra längre, nu ska den få flyga fritt.

Det är Stella Veneris Design som gjort omslaget såklart! De är fantastiskt duktiga och ger böckerna en alldeles unik design. Jag är supernöjd!
                                                                                                                                                  
Baksidetexten: När Vala blir utvald att delta under tjurnatten anar hon inte att hennes liv kommer förändras för alltid. Att allt hon trodde att hon visste om sig själv och om dem omkring henne är en lögn. 

Efter en rad traumatiska händelser som väcker något till liv i hennes själ, något som borde förblivit slumrande, förvandlas hennes liv till en kamp. En kamp mot ödet och den väg hon omedvetet dömt sig själv till att vandra. 
Det finns ingen återvändo men Vala är besatt av att hitta en utväg. 
____________
Linder inser inte betydelsen av tjurnatten förrän det är försent. Han hade aldrig räknat med att den skulle komma att påverka varje val han gör. 
I ett liv kantat av mörker är hon ljuset.
Han kommer göra allt för att inte förlora henne.Såhär tyckte några som läst den redan:
"Jag vet knappt vart jag ska börja, för jag läste precis det sista ordet och försöker smälta allt. Det är en otroligt bra och spännande bok du skrivit och jag har nog känt de flesta känslor man kan känna medan jag läst den. Sorg, ilska, värme, kärlek... You name it! " - Gabriella P Kjeilen

 
 "En så fin berättelse med så mycket vemod och sorg invävt mellan raderna. Fast inte de storslagna äventyren fanns i denna bok såsom i dina förra två, måste jag säga att jag blev mest tagen av denna bok genom  ditt lysande sätt att skriva."  - Helena Andersson


Ja. vad mer finns det att säga, jag är otroligt rörd över Gabriellas och Helenas fina ord och jag ser fram emot att få hem boken. Få ställa den i min bokhylla tillsammans med Ödesgudinnans val och Månfolkets land. 
Den kommer att finnas tillgänglig för köp 6 april men vi kommer att ha den med oss till GothCon 3-5 april om ni vill besöka oss där. :-) 

Nu ska jag ta en liten paus i redigerandet, har massor att läsa och nya böcker vill skrivas. Men inom en månad eller två kommer jag påbörja redigeringen av Ur nattens mörker, tredje delen i serien om Själarnas öden. Förhoppningsvis kommer den hinna bli klar och tryckt i lagom tid till Jul! 


Fantastisk dag! Underbart väder och våren är kommen, kan det bli bättre? 


2 kommentarer: