Sidor

torsdag 4 december 2014

Scifi Mässan i Älvsjö

Sådär, nu tänkte jag skriva en liten uppdatering om helgen som varit.
Jag var ju på Scifi mässan i Älvsjö.
Första året jag är där!

Och jag blev inte besviken :-) Även om jag hade hoppats på mer försäljning så sålde jag absolut inte dåligt. Jag är nöjd trots allt. :-)

Var ska jag börja? 
Jo! Vi kom fram till Stockholm sent på fredagskvällen, runt kvart i tolv hittade vi nog till hotellet först. 
Det var inte så mycket mer med det, upp till rummet och sova i princip.
Tidigt nästa morgon hoppade jag in i duschen, drack kaffe och åt en knaper hotellfrukost innan det var dags att bege sig till mässan och ställa i ordning montern. 


Väl där träffade jag David Asplund direkt utanför, en mycket duktig fotograf som tar magiska bilder. Drömmar om Ragnarök. Och en av de jag delade monter med. Han pekade ut vart jag skulle gå och jag hade inga problem med att hitta min andra monterkompis Annah Nozlin (Hanna Nilsson) Annah skriver fantastiska fantasyböcker som jag har recenserat här på bloggen. Gå in under kategorin "boktips" så hittar ni alla där. Eller besök hennes hemsida http://www.nozlin.se/

En kort stund efter kom Gabriella Kjeilen som precis debuterat med sin fantasyroman Mellody Looh - Födelsemärket. Recension kommer på den inom kort här på bloggen. :-)
Besök Gabriellas blogg annars om ni blir nyfikna ;-) Gabriella P Kjeilen 

Och sedan saknade vi bara Nellie C Lind, som skriver paranormal romance. Hon har släppt flera böcker men skriver främst på engelska. Ni kan läsa mer om henne och hennes böcker på författarbloggen: Nellie C Lind


Med alla samlade var det lite fix och trix kvar innan montern var klar och såhär fin blev den!

Strax efter det öppnade mässan och kön utanför var löjligt lång! Den gick i flera varv runt i entrén och folk köade fortfarande när klockan var två på eftermiddagen!
Men det var så sjukt roligt, jag har alltid sagt att "jag är ingen nörd på det sättet". Men det är jag!
Jag är otroligt nördig när det gäller vissa saker! Star Wars tex, Transformers, fantasy och allt som har med superhjältar att göra egentligen. Jag sprang nog runt lika mycket själv på mässan som alla andra besökare och köpte en hel del. Speciellt en grej blev jag galet glad över att införskaffa men då det är en julklapp till min sambo kan jag inte skriva ut nu vad det var. ;-) 

Finns egentligen inte så mycket mer att säga om helgen, besökarna var trevliga och glada. Mina monterkompisar var underbara att umgås med hela helgen. Bakom oss, rygg i rygg, fanns Undrentide förlag, Andra Världar förlag och Lisa Rodebrand. Vilket gjorde att det kändes som hemma konstigt nog. Men är man omgiven av människor man känner och tycker om så blir inte allting nytt så främmande. 

Några ljuspunkter under helgen var:
En glad och trevlig kille kom till vår monter med mina böcker redan i handen. Han hade köpt dem av Astrid på en annan mässa och ville ha dem signerade :-) Sånt är väldigt roligt!
En härligt tjej kunde inte välja mellan våra böcker så hon köpte alla fyra! Jättekul!
Jag hälsade på David Morrissey från The Walking Dead! Är lite halvt besatt av den serien så det var extra kul. Kunde inte med att be om ett foto, lite för blyg. :-P
Sen fanns det hundra små stunder där man fick pirr i magen och bara gapade.

Men jag avslutar med lite bilder från mässan och en kort sammanfattning.
Otroligt kul, jag kommer åka tillbaka nästa år och alla borde besöka den. 

Trött men glad på väg hem mot Uddevalla igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar