Sidor

torsdag 7 november 2013

Tillbaka till verkligheten...

Hej!
Har varit frånvarande ett par dagar då denna flytt sugit ur all min energi och all min tid. Men nu äntligen börjar allt bli som vanligt igen, kartongerna och säckarna börjar försvinna och jag börjar komma tillbaka till verkligheten igen. :)

*puh* Vad händer nudå? Jo jag ska skriva, nu ska jag verkligen skriva! Det kanske låter underligt men att inte kunna skriva på en vecka och mer är riktigt jobbigt. Alla tankar rusar runt i huvudet och det kliar något så fruktansvärt i fingrarna, jag går runt med en inre ångest, en hets om att sätta mig ner och låta fantasin flöda. Låter galet jag vet men vad ska man göra?

Så vad händer med första manuset? Inte mycket, vilket har varit väldigt passande nu under flytten. :) Förhoppningsvis så kommer jag att få ett leveransdatum nästa vecka!! Spännande men även väldigt läskigt....tänk om jag kommer sitta här hemma med flera hundra böcker som ingen vill köpa? :-/

Nåja jag orkar inte oroa mig mer eller nojja över marknadsföring nu, är det fel kanske?
Mitt företag är inte uppstartat heller men jag vet som sagt inte ännu om jag har möjlighet att starta det nu eller om det får vara en hobbyverksamhet sålänge.
Eftersom att jag är arbetslös och inskriven på arbetsförmedlingen så kan jag förlora min ersättning om jag startar upp ett företag. Men det kan finnas en liten chans ändå, eftersom jag inte har en aning om ifall jag kommer gå med vinst eller inte och då jag inte ska ha detta som ett jobb utan mer som en bisyssla så kan AF godkänna att jag har en enskild firma. Håller tummar och tår att de går med på det. Allting skulle bli så mycket enklare (och svårare) med en enskild firma. Bara något så enkelt som att skicka ut fakturor och sköta bokföring, betalningar och inkomster är lättare med en firma. Jag vill ju självklart ha ett "vanligt" jobb också och ska förmodligen ut på praktik inom en snar framtid. Förresten? vad händer med jobben? det känns rent ut sagt hopplöst att hitta ett jobb idag. :(

Jag får ta en dag i sänder och se framemot den dagen då jag får hålla min bok i handen. :)

Skriver mer imorgon! Detta blev ett lite luddigt och svävande inlägg kände jag men lovar att vara piggare imorgon!

God natt!!

2 kommentarer:

 1. Jag brukar tänka ut fortsatta handlingen under mina hundpromenader. Får jag sen för lite tillfälle att knappa in det i datorn når jag en gräns då huvet spricker... Nästan. Då får jag börja lyssna på ljudböcker istället haha! Så jag förstår precis hur du menar :)
  Hoppas det ordnar sig med jobb och företag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att jag inte är den enda då som kan bli galen av ord som kräver att bli nedskrivna. ;)
   Ja jag hoppas att det löser sig iafl, men det verkar lovande! :-D

   Radera