Sidor

tisdag 15 oktober 2013

Äntligen släppte skrivspärren!

Har verkligen haft en helt underbar skrivardag, en sådan perfekt dag när allting faller in i ett flöde och jag har så mycket att skriva att jag knappt tittar upp från tangentbordet. :) Det är inte många känslor som kan slå just den speciella känslan och man blir så glad i hela kroppen. Så det gäller att passa på när dessa dagar infinner sig.

Imorgon är det äntligen dags för informationsdagen på skatteverket och jag har funderat väl och länge på vad jag skulle vilja döpa mitt förlag till. Det är banne i mig inte lätt att välja ett namn, jag hade helst av allt velat döpa förlaget efter Lucifer. Vår katt alltså, inte den fallna ängeln. ;) Varför jag skulle velat döpa den efter katten är mest på grund av att jag har haft honom så länge och han är den mest charmiga, underbara och gosigaste katten i världen. Han är verkligen så bra på alla sätt och vis och jag skulle ha ett minne av honom för livet. Men namnet kan ju som sagt missuppfattas....det första man tänker på när man hör namnet Lucifer, så är det förmodligen inte vår tjocka hankatt som inte gör annat än sover. Jaja jag får komma på något annat. Men nu känns det som att jag hamnade lite ur kurs och jag ska återgå till min spännande dag imorgon.
Måste erkänna att jag har höga förväntningar och kommer att ställa tusen frågor till dessa stackars människor som måste lyssna på dem! Har haft fler samtal med Idus där det finns ytterligare en stackars människa som fått svara på tusen frågor och de ska nu skriva en offert som jag sedan ska få skriva på, och när det är gjort så är det bara att köra! Måste bara säga att jag är så nöjd med bemötandet jag har fått från Idus förlag och det känns tryggt att ta detta första steget i samarbete med dem.

Sammanfattningsvis så har det varit en bra dag! Längtar till imorgon!

God natt!
Lucifer......2 kommentarer:

  1. Vad bra att det går att lämna kommentar nu! Det jag ville säga var att jag förstår hur svårt det är att hitta namn på sitt företag, jag har själv kämpat med det i ett par veckor, frågat runt bland vänner och familj, men inte blivit klokare...men nu..kanske har jag hittat ett namn jag är nöjd med. Lycka till med namnvalet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen jättesvårt! Det är ju ändå ett namn som man (förhoppningsvis) ska leva länge med. Börjar reda ut sig för mig också och jag tror att jag vet vad det ska heta..... :-D

      Radera