Sidor

lördag 16 januari 2016

Usch så nervöst!


Jaha! Då var det så dags igen. Ett nytt manus är skickat till testläsare, lite tidigare i produktionen. Har bara ett första utkast än så länge men är betydligt mer osäker på detta manus än de tidigare. Mestadels för att det är så olikt något annat som jag har skrivit och jag är riktigt nervös över hur den ska mottas. 

Tog även ett tag innan jag bestämde mig för om det skulle bli en tjock bok eller en serie. Som det ser ut nu blir det nog en serie i bara två delar men kanske även tre. Beror på hur långt jag kommer. :-) Om hela historien får plats i två böcker så att säga. 
Det kommer inte att bli en generationsgrej som i serien om Själarnas öden iafl. 

Det är en highfantasy men en lågmäld sådan, iafl i första delen. Fantasy biten kommer mer att komma i andra delen även om det finns en hel del inslag av det i första. Men det handlar lika mycket om min huvudkaraktär som själva handlingen. Jag behövde fokusera lite mer på henne i första. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer förutom att jag är nervös, nervös, nervös och lite smått svimfärdig. 

Kan inte bestämma mig för om jag ska netflixa eller gå igenom manuset igen..... 


8 kommentarer:

 1. Vet att det kommer gå strålande. Du är en fin människa med en fantastis talang. Stort lycka till (inte för att du behöver det)

  SvaraRadera
 2. Håller med Yohannah. Tack för att jag får vara testläsare! Fantastisk prolog kan jag avslöja... :-)

  SvaraRadera
 3. Var det OK att jag oxå testläste? I så fall kan jag låna Astrids kopia allt eftersom hon läst. Ser fram emot att läsa, vare sig det blir första-manus eller färdig bok =) Lycka till! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Helt okej, vill du hellre att jag mailar så säg bara till :-)

   Radera
 4. Inte hunnit titta på den så mycket än, men är helt övertygad om att den kommer vara hur bra som helst, precis som dina andra böcker! :D

  SvaraRadera