Sidor

måndag 14 oktober 2013

Flyttstök och bokstök....

Måndag igen och vi är en vecka närmre flytt. Min otåliga sambo har redan packat ner halva lägenheten, nästintill alla skåp är tomma och vitrinskåp och bokhyllor står som ödsliga skal. Längtar tills jag får fylla dem igen. :) Jag ogillar allt som har med flytt att göra!
Jag vill flytta och jag har valt det själv, är förälskad i vår nya lägenhet och längtar dit. Men allt stök innan önskar jag att jag bara kunde leja bort. Någon som tar flytten med ro är katten, han har tagit över en kartong, utsett den till sin och bor numer permanent i den. Enda gången vi ser honom är han när han är hungrig, då tar han ett skutt ur kartongen och börjar skrika tills någon ger honom mat.

Bokstöket då....ja jag har fått svar från Idus förlag idag om kostnaden och det låter bra. Skickade ett svar tillbaka med många frågor..:)
Jag är så oerhört nervös över att inte veta allt, att det finns saker jag inte tänkt på men som är viktiga. Små detaljer som borde uppmärksammas.... fast jag är nog inte den enda som är nervös första gången man ska ge ut sin bok....eller? Är helt ny i denna bransch och man lär sig mer och mer för varje dag och jag vill ju så gärna att det ska bli rätt. Att jag inte kastar mig in i något som jag inte har full förståelse för och det slutar med att det blir bakslag. En dag i taget och ett problem i taget..... får lära mig att inte oroa mig för saker som inte hänt. Resten av dagen ska jag spendera lite kvalitetstid med den tredje boken och förhoppningsvis skriva ett par kapitel. Vänta på svar från Idus och möjligtvis kicka igång processen med att trycka upp första delen. Spännande!
Önskar alla en härlig måndag och om ni är Walking dead fans så vet ni lika väl som jag att fjärde säsongen drog ingång igår!! Happy me!

2 kommentarer:

  1. Här är Egenutgivarna ett enormt stöd tycker jag, så många som snabbt och villigt delar med sig av goda råd och besvarar nybörjarfrågor :)

    SvaraRadera
  2. Jo det är sant, jag kommer ställa många frågor framöver :)

    SvaraRadera