Sidor

söndag 27 juli 2014

Det var ett tag sedan!

Hej! 

Ja nu var det verkligen ett tag sedan som jag skrev något på bloggen.
Har haft fullt upp! Andra delen ur Själarnas öden ska snart tryckas upp och det finns miljoner små saker som måste fixas innan. det mesta har inte ens med texten i boken att göra. :-P 


Sedan har jag gett mig f*n på att skriva färdigt den fristående delen som har arbetsnamnet "Tjurnatten" och det målet är snart avklarat det med. :-)
Har bestämt mig för att andra veckan i augusti när Månfolkets Land, Delad Identitet och Porten åker iväg till tryckeriet så ska jag inte göra ett sk*it! Rent ut sagt! 
Ska bara ägna mig åt totalt meningslösa saker som att spela datorspel eller bara ligg på rygg och stirra upp i taket. Tömma hjärnan totalt! 

Blir nog att jag börjar spela The Sims igen isåfall. Hittade mina gamla spel i en låda :-) Hurra! 

Men åh vad jag älskar det här! Jag älskar att skriva och sedan att få boken i sin hand är en obeskrivlig känsla <3 Men en vecka borde jag kunna ta ledigt från skrivandet. ;-) Om skrivandet vill ta ledigt från mig vill säga.... hm.... 

Nåja, det löser sig nog tillslut! :-) 

Har suttit och skrivit hela dagen och hjärnan känns lite som potatismos med lite större klumpar i som flyter runt. Så därför blir inlägget kort idag men ska försöka ta mig tid och lämna en rad eller två tills lugnet lagt sig.

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen! 
2 kommentarer:

 1. Vet precis hur det är. Skrivandet tar inte ledigt från mig, utan pockar hela tiden på uppmärksamhet. Läckert att du kommer ut med så många nya böcker i år. Lycka till!
  Kram Kim

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det så! Skönt att det inte bara är jag som har folk i hjärnan som pockar på uppmärksamhet. Alla vill ha sin historia skriven ;-)

   Tack och ja det kommer bli jätteroligt att ge ut Astrids böcker med! Vi samarbetar bra och hon är ju en sån duktig författare :-)

   Kram

   Radera