Sidor

fredag 4 april 2014

Tiden går


Är det bara jag eller går inte tiden ovanligt snabbt nuförtiden? Vad hände med denna veckan? Känns fortfarande som att det är tisdag...max onsdag! 

Trots att dagarna blir längre så är de ändå skrämmande korta! 

Skulle iväg och handla och stannade för att kissa hunden lite och då passade solen på att säga godnatt. Jag kollade förvirrat på klockan och insåg att den var halv åtta. :-P 


Så nu sitter jag i köket och försöker laga till middag som jag totalt glömt bort för att jag trodde att jag hade mer tid.
Oförlåtligt sent men vad ska man göra.... 

JO! igår hände det! Jag fick ett "kontor". Hurra!! Nu slipper jag springa runt här med min bärbara och sitta där det finns plats och där det för tillfället är ostört. :-D
Men andra medlemmar i familjen la ju genast ett anspråk på rummet...... 


På tal om anspråk, detta blir ju inte avslöjat förrän i tredje boken där en stor del går åt till att verkligen känna in och bekanta sig närmre med demonerna. Men iallafall så när en demon ska välja någon, någon att "äga" blir det för dom, så gör dom anspråk på den demonen/själen som dom vill ha. Varför jag berättar detta är antagligen för att jag skriver ett avsnitt i fjärde delen om just anspråk och hade det på hjärnan. Men det kanske kan vara lite kul för någon av er att veta det. 

Trevlig kväll!! 

2 kommentarer: