Sidor

lördag 29 mars 2014

Slutresultat!Nu är vi hemma igen efter två dagar på Örebro Bokmässa!
Har varit lärorika och givande dagar på många sätt men tyvärr inte på försäljningsfronten. 


Det är synd att "fantasy - genren" fortfarande får rynkade näsor och kommentarer som "men fantasy, är inte det barnböcker?" Människorna som var på mässan var i majoritet inte intresserade av fantasy kan jag ju säga.  När ska vi släppa på den där spärren om att man måste läsa det som alla andra läser? att fantasy är för barn och deckare för vuxna? 

Nåja, hade trots allt några kunder som fick mig att le :-) Som en äldre dam som avslöjade att hon endast läste fantasy med glimten i ögat. Kvinnan var i 65 års ålder och där de andra i hennes ålder rynkade på näsan så lös hon upp av att finna vårt bord. Underbart! 

Förutom mässan så har jag även fått mysig egentid med min sambo under denna helg. :-)
Välbehövligt! Fredag kväll så åt vi god middag, drack champagne och badade i bubbelpool, väldigt olikt oss, kan jag ju tillägga. Vilket gjorde kvällen desto mer mysig.
Lördagmorgon var vi som nykära igen! <3


Är väldigt trött men vill ändå tacka Elin Holmerin på Undrentide Förlag och Margareta Iwald från Iwald illustrations för denna helgen och för att ni hjälpte en nybörjare och fick mig att känna mig som hemma! :-)


2 kommentarer:

 1. Börjar på allvar se fram emot Andra Världars bokmässa i Jönköping den 26-27 april! Mycket lättare om man inte är ensam utställare bland okända, det förstår jag verkligen. Så härligt att du fick med dej sambon också... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag med! Andra världar kommer bli riktigt kul!
   Eftersom det var första gången så var det.väldigt skönt att ha någon att luta sig.mot. :-)

   Radera