Sidor

lördag 22 mars 2014

Lördag och solsken!


Lördag morgon och solen skiner... kan ni förstå? Det är riktigt mysigt och sitta med sin kaffekopp och se katterna ligga och sola i de strålar som når in till golvet. :-) 

Och i skrivande stund så valde solen att gömma sig bakom några mörka moln så på några sekunder bytte det här inlägget riktning..... :-/ 

Den korta stund solen var på besök så började jag tänka på sommaren! Vad kommer att hända denna sommaren? Många härliga dagar med trevligt sällskap och kanske även några träffar med nya bekantskaper vore roligt. :-)

Nu kan jag ju inte vistas i direkt solljus, har fått någon vampyrgen eller nåt :-P Men när jag är för länge i solen så får jag utslag på hela kroppen. Men tycker det är lika mysigt att njuta av värmen från skuggan ändå. Och några minuter av solljus blir det allt innan kroppen säger ifrån. 

Några tips på vad man sysselsätta sig med i sommar har jag såklart! 


Storstadssemester med en god vän ;-)
London har mycket att bjuda på som teater till exempel,
just den gången såg vi Fantomen på Operan. 


Grilla vid havet en sommarkväll!Eller ta en öl på en uteservering! Åka båt.. ;-) Här på Finlandsfärjan. Ta en fika med mamma :-) 

Skulle solen mot förmodan ändå trilskas och gömma sig bakom moln så be till vädergudarna så kanske den kikar lite försiktigt fram. ;-) 
Om inte det skulle fungera så är mitt råd att..........take a nap! 
Och ja det är bristen på inspiration som gör att jag överöser er med bilder denna lördag! :-)
Tack och lov så är inspirationen på topp när det gäller manus fyra och jag har kommit ungefär halvvägs....... eller en tredjedel på vägen. 
Misstänker att manus fyra kommer att bli lika tjock som trean. :-/ 
Arbetsnamnet har blivit "Ett annat liv" men funderar på att ändra till "Ett andra liv". 

Är även i uppstarten till att påbörja ett samarbete med Astrid Ahlberg  och ser verkligen framemot detta!! Kommer berätta mer om ett tag så ni får hållas på halster lite till. ;-)
Vi är båda invalda i styrelsen till föreningen Egenutgivarna och kommer att ha ett nära samarbete det här året på fler sätt än ett. :-) 
Funderar du eller någon du känner på att ge ut själv så rekommenderar jag att gå med i Egenutgivarna! Omslaget till del två "Månfolkets Land" håller på att arbetas med och jag hoppas kunna ge er ett omslag att visa upp snart! Så fort omslaget är klart uppdateras infon om boken här på bloggen med mindre utdrag ur manuset och läsarkommentarer, så håll utkik! 

Önskar er en härlig lördag! 

Stor kram 

2 kommentarer:

 1. Ett annat liv och ett andra liv har rätt olika betydelse i mina öron. I det första fallet finns liven parallellt, i det senare följs det första av det andra... Som typ Miranda i sina två världar kontra var Ida kan tänkas ha hamnat (eftersom hon kunde hälsa på författaren sen).
  Och jag ser också mycket fram emot vårt samarbete :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite klurigt det där med karaktären i fyran. :-) på ett sätt är det ett nytt parallellt liv samtidigt som att hon har återfötts till ett andra. ;-) Blir förmodligen inget av alternativen om jag känner mig själv. :-/

   Slutar nog med något helt annat som.tex " en andra chans" eller " fångad av tiden" usch nej jag vet inte. :-D

   Radera